Συχνές Ερωτήσεις

Αφού κάνεις την αγορά, θα σου αποσταλεί στο email που θα δηλώσεις κατά την αγορά, ένα σύντομο ερωτηματολόγιο και τα στοιχεία (Όνομα χρήστη/Κωδικός) για το προφίλ σου στη σελίδα μας. Στη συνέχεια θα ενημερωθείς στο email σου ή σε μήνυμα στο Viber ή στο WhatsApp, ανάλογα με την προτίμησή σου, όταν το διατροφικό σου πλάνο θα είναι έτοιμο έτσι ώστε να ανατρέξεις στο προφίλ σου να το βρεις. Η διατροφή θα αναρτηθεί στο προφίλ σου μέσα σε 24 ώρες αφού συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε απορία όσον αφορά τη διατροφή θα μπορεί να διευθετηθεί ένα σύντομο ραντεβού, διάρκειας περίπου 15 λεπτών, ώστε να λυθούν τυχόν απορίες.

Κάθε εβδομάδα το προσωπικό σου προφίλ θα ενημερώνεται από εμάς με διατροφικές συμβουλές, προτεινόμενες συνταγές αλλά επίσης θα μπορείς να βρεις το διατροφικό σου πλάνο και τα βίντεο γυμναστικής. Επομένως, εβδομαδιαίως θα καλείσαι να το ελέγχεις.

  • Λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού τα οποία θα ληφθούν μέσω ενός σύντομου ερωτηματολογίου.
  • Εντόπιση και αντιμετώπιση περιβαλλοντικών παραγόντων που εμποδίζουν την προσπάθεια.
  • Εντόπιση και στοχοθέτηση μηνιαίου διατροφικού στόχου με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας για μια πιο μόνιμη αλλαγή διατροφικών συνηθειών.
  • Λήψη διατροφικών συμβουλών κάθε εβδομάδα.
  • 2 διαιτολόγια τον μήνα, 1 ανά 2 εβδομάδες.
  • 2 βίντεο σωματικής δραστηριότητας από γυμναστή και επιπλέον συμβουλές σωματικής δραστηριότητας τον πρώτο μήνα εγγραφής.
  • Δυνατότητα επεξηγήσεων για τυχόν ερωτήσεις που θα προκύψουν.

Οι διαιτολόγοι της σελίδας μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σου τις καθημερινές, δηλαδή από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 8.00 μέχρι τις 20.00. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις μπορεί να γίνει επικοινωνία τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

24 ώρες μετά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα αναρτηθεί στο προφίλ σου το πρώτο διατροφικό πλάνο. Στη συνέχεια, μετά από κάθε επικοινωνία μας τα επόμενα εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα θα αναρτώνται στο προφίλ σου μέχρι 24 ώρες μετά την επικοινωνία μας.

Όχι, όμως είναι προορισμένα για τα δικά σου σωματομετρικά χαρακτηριστικά. Εάν υπάρχει πόνος κατά την εκτέλεση ή συγκεκριμένη οδηγία από τον προσωπικό σου γιατρό που να σου απαγορεύει την άσκηση, τότε δεν πρέπει να ακολουθήσεις τα βίντεο γυμναστικής.

Κάθε μήνα θα βρίσκεις στο προφίλ σου 2 διαφορετικά βίντεο γυμναστικής, με κύριο στόχο να σου δώσουμε το ερέθισμα να εντάξεις τη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα σου.

Η διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί κυρίαρχο μέλημά μας κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους Όρους Χρήσης και τις Πληροφορίες Πολιτικής Απορρήτου καθώς και τις σχετικές διατάξεις του Κυπριακού και του Κοινοτικού Δικαίου, και πιο συγκεκριμένα τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, Γενικός Κανονισμός για τη Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ) όπως αυτές έχουν τροποποιηθεί από καιρό σε καιρό.

Ως εκ τούτου, απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της συνεργασίας σας μαζί με το Trustyourdietitian είναι η δική σας αποδοχή της Πολιτικής Προσωπικού Απορρήτου καθώς και η συμπλήρωση της Δήλωσης Χρήσης Προσωπικών Δεδομένων, τα οποία θα σας ζητηθεί να το πράξετε αυτόματα πρωτού εισάγετε οποιοδήποτε προσωπικό σας δεδομένο.

Βεβαιώσου πρώτα ότι δεν βρίσκονται στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα emails (Junk/Spam).

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα που θα διευκρινιστούν από εμάς (π.χ. κάθε εβδομάδα), θα πρέπει να καταχωρείς τον αριθμό του σωματικού σου βάρους στο προσωπικό σου προφίλ. Η μέτρηση του σωματικού βάρους θα εξασφαλίζεται από εσένα σε αξιόπιστη ζυγαριά έτσι ώστε να μπορεί να γίνει η αξιολόγηση της προόδου.

Επίσης, θα πρέπει η ζύγιση να γίνεται την ίδια ώρα κάθε ημέρα με τις ίδιες συνθήκες. Η πιο σωστή μέτρηση γίνεται το πρωί αφού επισκεφτείς το αποχωρητήριο και πριν φας το πρόγευμά σου, με την ίδια ελαφριά ενδυμασία και χωρίς